Boerinnen Kalender steunt Team Agro NL

Boerinnen Kalender steunt Team Agro NL

Boer van Nederland en tal van organisaties slaan handen ineen

 

Wat voor ons in 2011 begon als een positieve belichting van puur de boerin, is inmiddels een platform voor promotie van de gehele agrarische sector. We proberen Nederland ook een andere zijde van het plattelandsleven te laten zien dan het vertekende beeld dat door media, natuur- en milieuorganisaties geschetst wordt. Dit doen we niet alleen met behulp van stoere en sexy foto’s, maar ook door zo veel mogelijk mooie verhalen en video’s over boeren te maken en delen.

 

Gelukkig zijn er een heleboel initiatieven in Nederland met een zelfde soort streven. Het ontbrak de agrarische sector tot zover alleen enigszins aan een regisseur. Een overkoepelend orgaan dat alle goede initiatieven met elkaar verbindt en krachten bundelt. Een aantal boeren en boerinnen heeft dit goed aangevoeld en zich als stichting ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Het doel van deze stichting is saamhorigheid in de sector en een positief imago van boeren in de maatschappij.

 

Team Agro NL met Carola Schouten tijdens Grüne Woche in BerlijnGeweldig! Wij hebben dan ook geen moment getwijfeld toen Team Agro NL ons met dit verhaal benaderde voor een samenwerking. Het was liefde op het eerste gezicht en een perfecte match door ons gezamenlijk streven. Er was en is overduidelijk behoefte aan een partij als Team Agro NL. Zo blijkt ook wel uit de vele organisaties en boeren die zich reeds hebben aangesloten. Er is in drie maanden tijd al ontzettend veel bewerkstelligd door de nobele boeren, boerinnen en leden van deze stichting.

Het ontbrak Team Agro NL echter nog aan een website en online mogelijkheid om geld te doneren aan de stichting. Verder wilden de bestuursleden het logo en de huisstijl nog iets aangepast hebben om vervolgens ook een aantal promotiematerialen te produceren. En laten dit nou allemaal precies de expertises zijn van communicatiebureau Claim Your Aim, uitgever van De Boerinnen Kalender. Als steun en sponsoring voor 2018 zijn al deze wensen van Team Agro NL kosteloos gerealiseerd.

 

Model Boerinnen Kalender verkozen tot Miss Agro 2018Daarnaast willen wij hen graag helpen met het creëren van draagvlak in Nederland. Indien alle 50.000 boeren van Nederland een vrijwillige bijdrage doneren, ontstaat er een flink budget voor landelijke campagnes. Zo kan de sector als één geheel daadkrachtig naar buiten gaan treden. Zo kunnen de boeren voortaan hun eigen verhaal vertellen. Het is tijd voor positivisme binnen en omtrent de agrarische sector. Tijd dat kinderen weer boer(in) willen worden.

 

Denk jij er ook zo over en wil je bijdragen aan veranderingen? Steun dan ook Team Agro NL! Dit kan door te doneren, maar ook door het creëren en delen van eigen & andermans positieve berichten.

 

Ja, ik wil Team Agro NL ook steunen!