Aankondiging Boerinnen Kalender op voorpagina Telegraaf vandaag exact 5 jaar geleden

Categorie: In de media

Auteur: Fabienne

Datum: 06 - 07 - 2016

< Z >

Aankondiging Boerinnen Kalender voorpagina TelegraafVandaag is het exact 5 jaar geleden dat het Boerinnen Kalender avontuur begon met deze publicatie op de voorpagina van De Telegraaf

Niet wetende dat dit voorpaginanieuws zou worden, werd initiatiefnemer Stef Bloo 's ochtends om 6:30 uur wakker gebeld door Giel Beelen van 3FM. De mensen die Stef kennen, weten dat hij absoluut geen ochtendmens is, maar hij kon maar beter gauw wakker worden, want zijn telefoon stond ook de rest van de dag roodgloeiend. De media meldde zich uit alle hoeken van Nederland en zelfs België. En ondertussen stroomden de inschrijvingen voor de allereerste Boerinnen Kalender binnen. 

Initiatiefnemer Stef & covermodel AnnemarieEen paar maanden later was de allereerste editie van De Boerinnen Kalender een feit. Inmiddels zijn we sinds die eerste publicatie in De Telegraaf exact vijf jaar verder en gaan we aanstaande zondag alweer shooten voor de zesde editie. Ons doel om korte metten te maken met vooroordelen over (lompe/mannelijke) vrouwen van het platteland hoeven we ons inziens al niet eens meer aan te halen of te benadrukken; getuige o.a. de ruim 70 bloedmooie boerinnen die op onze vijf kalenders staan afgebeeld. Voor iedere kalender tot nu toe kreeg de organisatie circa 150 tot 200 aanmeldingen van verborgen schoonheden uit de Benelux die wel één dag in de schijnwerpers wilden staan. 

En we gaan gewoon door! Het is simpelweg een te leuk project en al die prachtige plattelandsmeiden zijn ieder jaar zo ontzettend enthousiast over het concept en de photoshoots. En ze zijn allemaal zo heerlijk nuchter en gezellig. Geen hooghartigheid of arrogantie en zo dankbaar en beleefd. We kijken er als organisatie ieder jaar weer naar uit om met de nieuwe lichting aan de slag te gaan. Sterker nog, de photoshoots voor iedere Boerinnen Kalender zijn keer op keer ons hoogtepunt van het jaar. Als het aan ons ligt, volgen er dus nog vele edities!

 

Boerinnen Kalender bij 538

Boerinnen Kalender voorpagina Aktueel

Initiatiefnemer Stef en covermodel Annemarie