Release party Boer(inn)en Kalender 2020

Categorie: Lancering Kalender

Auteur: Redactie

Datum: 05 - 10 - 2019

< Z >

Feestelijke ode aan voedselmakers oogst veel lof

Drukbezochte lancering sexy boeren- en boerinnenkalender

 

WILP – De organisatie achter de veelbesproken boeren en boerinnenkalender mochten afgelopen weekend veel complimenten in ontvangst nemen voor het lanceringsfeest van de 2020-kalenders. Honderden bezoekers en diverse cameraploegen van landelijke televisieprogramma’s zagen hoe 30 kalendermodellen, waartussen dans- en zangeressen, een spetterende show op het podium weg gaven. Na afloop van het spektakel werd de feestelijke ode aan het platteland dansend voortgezet naast een tap die overuren draaide.

 

In de middag werd er met de opbouw van 3 tenten op het grote plein voor Pampus te Wilp voor gezorgd dat iedereen die avond, ongeacht het weer, droog van de openingsshow kon gaan genieten. De tenten stonden net op tijd om ook de cameraploeg van Piet Paulusma een droge opnamelocatie te bieden. De cameraploegen van BNN, Powned en Nieuwe Oogst waren ook al voordat het droog werd aanwezig, maar bivakkeerden samen met alle agrarische modellen binnen; in de tot discotheek omgebouwde oude boerderij.

 

De avond ging van start met een sexy burlesque-act van de dansgroep waarin Anna, het covermodel van de boerinnenkalender, actief is. Deze act werd opgevolgd door een duet van kalendermodellen Leoni en Chloë. Miss December van 2019, Anneroos Klunder, luidde vervolgens de presentatie van alle kalendermodellen in die één voor één, door presentatrice Nyncke Bergman, aan al het aanwezige publiek en de media werden voorgesteld tijdens een ereronde op de catwalk. Onder het motto “proost, feest, groet & ontmoet” kon er na afloop van de openingsshow kennisgemaakt of zelfs een dansje gewaagd worden met de modellen.

 

Ook de dame die, tijdens het boerenprotest in Den Haag op 1 oktober, een bord omhoog hield met de tekst “geen boerinnen, geen kalender” was uitgenodigd door de organisatie en mocht een warm applaus in ontvangst nemen, alsmede een boerenkalender en een hand vol muntjes. Het bleef druk tot het einde en de organisatie werd door zowel de aanwezige media als bezoekers geprezen voor de opzet en invulling van het feest. “Dit is toch een machtig mooie manier om aandacht te vragen voor alle hard werkende boeren van Nederland” vertelde een enthousiaste bezoeker ons voor de camera. Op 2 oktober 2020 staat de volgende editie op het programma. Dan wil de organisatie graag nog veel groter uitpakken omdat het dan de lancering van alweer de 10e boerinnenkalender betreft.

 

Check de aftermovie op onze facebook-pagina!

 

Naar de Facebook-pagina