Release Party 2016

Categorie: Lancering Kalender

Auteur: Amber Berends

Datum: 17 - 10 - 2015

< Z >

Op vrijdag 16 oktober 2015 was het moment daar. De Release Party van De Boerinnen Kalender 2016! De avond begon om half 8 en in een rap tempo werden de ruimtes van de feestlocatie gevuld. Familie, vrienden, facebookvolgers en vriendengroepen van het platteland kwamen in groten getale naar Stichting Pampus te Posterenk. Deze tot discotheek omgebouwde boerderij stroomde vol met mensen die maar al te graag alle beeldschone kalendermodellen wilden aanschouwen. 

Stichting Pampus was prachtig versierd met tractoren voor de ingang, posters, spandoeken en hooibalen langs de rode loper en het podium. Ook was er de hele avond heerlijke muziek te horen van het SJIEK DJ Team! In afwachting van de presentatie werd er door alle gasten het een en ander gedronken en om half 9 werd iedereen verzocht om naar buiten te gaan en de kalendermodellen te verwelkomen. De bloedmooie boerenmeiden kwamen even later in een limousine aangereden om als volgt de rode loper te betreden. Er stonden fotografen aan weerszijden van de rode loper om de prachtige modellen te kunnen fotograferen.

Eenmaal binnen werden de plattelandsmeiden door presentatoren Stef & Christa één voor één voorgesteld aan pers en publiek. Bij de opkomst van ieder kalendermodel volgde er een hard applaus en de boerendochters schitterden stuk voor stuk op het door hooibalen omringde podium. Toen alle modellen waren gepresenteerd, werden er nog wat foto’s gemaakt en werden tevens alle betrokkenen bedankt voor hun bijdrage aan het lanceringsfeest en natuurlijk de totstandkoming van de kalender. Christa werd nog even extra in het zonnetje gezet omdat zij als ex-kalendermodel (2014) ieder jaar met zoveel plezier onbaatzuchtig haar vrije tijd opgeeft om als vrijwilliger mee te werken aan alle activiteiten rondom de kalender.

Na de presentatie kon het feest van start gaan. Alleen de kalendermodellen moesten nog even geduld hebben, want zij werden eerst geïnterviewd en gefotografeerd door diverse verslaggevers van televisiestations en kranten zoals o.a. De Stentor, RTV Drenthe en het Voorster Nieuws. Tijdens het feest konden aanwezigen de boerinnen feliciteren, kennis met ze maken en met ze op de foto gaan in de fotocorner. Ook werd er gedanst en natuurlijk veel gedronken! Het feest ging door tot half 2. Toen vertrok iedereen langzamerhand richting huis om na te genieten van een super gezellige en  leuke avond!

Bekijk hier de foto's