Boerinnen Kalender steunt Team Agro NL

Categorie: Sponsoring

Auteur: Vesta Kauffman

Datum: 04 - 05 - 2018

< Z >

Website Team Agro NL bekijken

Boerinnen Kalender sponsort Team Agro NL

Toen Team Agro NL ons begin dit jaar benaderde voor een samenwerking, hebben we na het aanhoren van hun missie geen seconde getwijfeld! We vonden elkaar namelijk direct in een gezamenlijk streven: promotie van de agrarische sector!

Saamhorigheid & positivisme

Stichting Team Agro NL voegt hier nog het doel van "saamhorigheid binnen de sector" aan toe en dat is precies waar ook ons inziens nog winst te behalen is. Geen verdeeldheid en versnippering binnen de sector, maar juist als één geheel daadkrachtig naar buiten treden. Niet meer alleen aanhoren wat er óver boeren gezegd wordt, maar uitdragen wat er dóór en vóór boeren allemaal gedaan en gezegd wordt. Kortom, positivisme binnen en omtrent de agrarische sector!

En ook dat doel strookt volledig met het streven van De Boerinnen Kalender. Wat voor ons namelijk ooit begon als puur een positieve belichting van boerinnen groeit steeds verder uit tot een platform voor promotie van de complete agrasiche sector. Samen met Team Agro NL, tal van andere organisaties en duizenden boeren gaan we de handen ineen slaan om de sector weer positief imago te geven in de maatschappij.

Draagvlak & strategie

De boeren en boerinnen van Team Agro NL gaan hierin als overkoepelend orgaan het voortouw nemen. Dit doen zij door allereerst zoveel mogelijk bestaande initiatieven met elkaar te verbinden en op elkaar af te stemmen. Intussen zijn ze lokaal en regionaal al bezig met het vergroten van hun draagvlak middels presentaties door het hele land en via social media. Wanneer er voldoende bereik en financiële middelen zijn verzameld, komen ook landelijke campagnes aan bod. 

Boerinnen Kalender trotse sponsor Team Agro NL

Sponsoring & donaties

Om zoveel mogelijk volgers, donaties en ambassadeurs te realiseren, kan een mooie huisstijl en website met donatiemogelijkheid natuurlijk niet ontbreken. En laat dat nou de expertise zijn van Claim Your Aim, uitgever van De Boerinnen Kalender. Dit communicatiebureau uit Deventer heeft inmiddels alle wensen van Team Agro NL gerealiseerd en De Boerinnen Kalender heeft de kosten daarvoor volledig gesponsord. En daar zal het de komende tijd niet bij blijven.

Ben jij ook zo enthousiast over het streven van Team Agro NL? Wil jij ook een bijdrage leveren aan promotie van de agrarische sector? Doneer dan a.u.b. ook een vrijwllige bijdrage via deze website! Wil je nog meer doen? Neem contact op met Team Agro NL en/of creëer en deel positivisme in de sector.

 

Ja, ik wil Team Agro NL ook steunen!

 

Meer lezen over samenwerking