Een origineel personeels-, relatie- of kerstgeschenk?!

De razend populaire kalender is ook verkrijgbaar als personeels- of relatiegeschenk; al dan niet voorzien van bedrijfsreclame. Uw reclameboodschap en logo zullen minstens een jaar lang te zien zijn aan vele wanden in de Benelux! Geef de kalenders weg als bedankje of koop ze in voor de wederverkoop. Tevens is het vanaf dit jaar ook mogelijk om exclusief promotiemateriaal in te kopen met uw favoriete model. 

Kalender cadeau geven?

Op zoek naar een leuk personeels- of relatiegeschenk? De Boerinnen Kalender is een ontzettend gaaf cadeau; zowel om te geven als te krijgen. Het ideale cadeau om uw personeel of zakelijke relaties te verrassen, bedanken en verblijden!

Informatie & prijzen aanvragen

Kalenders met bedrijfsreclame?

U kunt De Boerinnen Kalender personaliseren door een reclamepagina in de kalender te laten verwerken. Dit verlengde achterblad steekt vijf centimeter onder de kalender uit, waardoor uw bedrijfsreclame het gehele jaar zichtbaar is aan duizenden wanden in de Benelux!

Informatie & prijzen aanvragen

Bijbehorend promotiemateriaal?

Wilt u exclusief promotiemateriaal waarin foto's van de prachtige dames uit de Boerinnen Kalender zijn verwerkt? Dat kan! Wij creëren met behulp van de geweldige platen uit onze kalender prachtig promotiemateriaal voor uw bedrijf.

Informatie & prijzen aanvragen