Dat is pas een

Origineel relatiegeschenk

De razend populaire kalender is ook verkrijgbaar als personeels- of relatiegeschenk; al dan niet voorzien van bedrijfsreclame. Jouw reclameboodschap en logo zullen minstens een jaar lang te zien zijn aan vele wanden in de Benelux! Geef de kalenders weg als bedankje of koop ze in voor de wederverkoop.

Wat-kun-je-Boerinnen-Kalender-2024-kopen

Zij gingen je voor

Kalenders met

bedrijfsreclame

Je kunt De Boerinnen en/of Boeren Kalender personaliseren door een reclamepagina in de kalender te laten verwerken. Dit verlengde achterblad steekt vijf centimeter onder de kalender uit, waardoor jouw bedrijfsreclame het gehele jaar zichtbaar is aan duizenden wanden in de Benelux! Wij maken de reclamestrook kosteloos op.

Direct offerte aanvragen

  Een kalender of iets anders leuks

  cadeau geven?

  Op zoek naar een leuk personeels- of relatiegeschenk? De Boerinnen Kalender is een ontzettend gaaf cadeau, maar we hebben nog veel meer in de aanbieding! Ideale cadeau’s om uw personeel of zakelijke relaties te verrassen, bedanken en verblijden!

  Het mooiste & veelbesproken

  Relatie-/Eindejaars­geschenk

  Een eindejaarsgeschenk is een prachtige manier om jouw personeel en zakelijke relaties te bedanken voor hun inzet en vertrouwen. Hoe mooi is het als je hen er niet alleen dolblij mee maakt, maar tegelijkertijd investeert in langdurige bedrijfsreclame en een ode aan onze voedselmakers?

  Zoals gezien bij o.a.

  Kalender met eigen onderbord?